Wednesday, February 9, 2022

Essä om sania mirza

Essä om sania mirza



Din e-postadress kommer inte att publiceras. InSania var den första indiska kvinnan Uppsats om sania mirza nå den fjärde omgången av en Grand Slam-turnering. På French Open skrev hon historia och blev den första indiska kvinnan som fick ett direkt Grand Slam-inträde. Sania Mirza är gift med den pakistanske cricketspelaren Shoaib Malik eftersom den lockade roade leenden från unga och gamla som.





सानिया मिर्जा पर निबंध | Sania Mirza essä på hindi



I den här uppsatsen kommer vi att veta om Sania Mirzas familj och utbildning; hennes tenniskarriär, Uppsats om sania mirza, utmärkelser, Sania Mirzas ålder, make, son och mycket mer. Sania Mirza är en populär indisk tennisspelare som är mycket populär bland ungdomarna i Indien för sina prestationer i internationell tennis Uppsats om sania mirza fantastiskt utseende också, Uppsats om sania mirza. Sania Mirza föddes den 15 november i Mumbai. Hennes pappa Imran Mirza arbetade som sportjournalist och mamma Naseema arbetade Uppsats om sania mirza ett tryckeri.


Sania gick på Nasr School i Hyderabad som hon kallat sitt andra hem som hon fortfarande saknar. Senare tog Sania examen från St. Sania började spela tennis vid en tidig ålder av sex. Hennes pappa som var sportjournalist coachade henne under barndomen. Sania har också krediterat Nasr School där hon gick i skola, för att hon tillåtit och uppmuntrat henne att fullfölja sin tennisdröm. Hon nådde upp till kvartsfinal i Pune och semifinal i Delhi. Sania Mirza har belönats och vunnit många troféer i olika turneringar. Hon har också blivit erkänd av Indiens regering för sitt bidrag till sporten och till landet också. BBC Lista över inspirerande kvinnor varumärkesambassadör i Telangana Sania Mirza är gift med pakistanska cricketspelaren Shoaib Malik sedan hon också var kort förlovad med sin barndomsvän Sohrab Mirza i men slipsen avbröts.


I oktober födde Sania en pojke och paret döpte honom till Izhaan Mirza Malik. Charmen och kompetensen hos Sania får fortfarande rikstäckande stöd från hennes fans och beundrare. Hoppa till innehållet. Av Abha 10 sep, innehållsförteckning. Uppsats om Women Empowerment på engelska. Av Abha. Relaterade inlägg. 24 nov, Abha. 12 nov, Abha. 20 oktober, Abha. Du missade. 3 januari, Abha. 22 nov, Abha.





jag behöver en uppsats skriven



För varje rekommendation kräver hon Rs. Hon har fått många erbjudanden om rekommendationer och avslutat några av dem. Indianer hade anledning att lita på Mirza. I år nådde hon den tredje omgången av Australion Open och förlorade mot den slutliga mästaren Serena William. Efter den första omgångens utträde från banorna i , i French Open studsade hon tillbaka för att nå den andra omgången av Wimbledon och förlorade mot Kuznetsova i en tresetter. Hon satte sin sammandrabbning med Sharapova. Hon är orädd för att gå för sina skott. Hon tror faktiskt att alla hennes skott kommer att gå in.


Jag tycker om att ta risker och jag tror att man alltid måste ta risker. Hon försöker ta sig in i topp 10 – inte längre ett orealistiskt mål. Genom att spela på USA:s öppna huvudbana med all kapacitet bland alla Grand i Slams och mot turneringsfavoriten Sharapova, skrämdes Mirza inte alls. Och hon ger procent. Faktum är att hennes medfödda styrka är hennes suveräna självförtroende, att gå för skott utan att oroa sig för att förlora en poäng eller ett spel. Mirza indikerar den mest anmärkningsvärda ökningen inom indisk sport, från en praktiskt taget okänd för två år sedan till någon med status som superstjärna och förebild för miljontals tonåringar. I februari vann Mirza sin första WTA-titel inför en hemmapublik i Hyderabad.


På French Open skrev hon historia och blev den första indiska kvinnan som fick ett direkt Grand Slam-inträde. Efter US-open blev hon rankad 32 vilket garanterade hennes inträde i Grand Slam Champion-ship. Hon var bara 14 år och vann nio matcher under de kommande tre åren. Hon spelade nästan uteslutande på ITF-kretsen och gjorde anspråk på 12 singeltitlar. Också i tiggde hon Wimbledon juniordubbeltitlar med ryska Alisa Klybnova. Före henne var den högsta rankingen som en indisk kvinnlig tennisspelare nådde av Nirupama Vaidynath i Din e-postadress kommer inte att publiceras. Om Vision Webbplats invigningsfunktion. Yrkesplacering Cell Invigning Medietäckning.


Sekundär hindi Sr. Sekundär Punjab Sr. Sekundär yrkesredovisning och revision Luftkonditionering och kylteknik Bilteknik Bankverksamhet Elektrisk teknik Elektronik Teknik Hotellledning och cateringteknik IT-applikation Marknadsföring och försäljning Kontor Sekreterare Stenografi CBSE ASL E-böcker Hindi Uppsatser Engelska Uppsatser Brevskrivning Stenografi diktering. Hem » Språk » Engelska Sr. Sania Mirza — Tennisprodigy Sania Mirza är en 18-årig tjej med en bra attityd, ambition och magisk forehand för att spela tennis. Det är också en mycket bra plattform för lärare som vill dela med sig av sin värdefulla kunskap. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Kategorier Kategorier Välj kategori 10:e klass 8:e klass 9:e klass Bokföring Bokföring Bokföring Antagning Alert Guru Luftkonditionering och kylteknik ASL Klass 10 ASL Klass 11 ASL Klass 9 ASL-test Bilteknik Säng Frågepapper Biologi Biologi 11 Biologi 12 Affärsstudier Företagsstudier Kemiker Guru 12 Kemi E-bok 11 Klass 11 Klass 12 Handel Dator Grundläggande Datavetenskap Datorer och kommunikationsteknik Omslag Aktuellt Aktuellt Mars Datastrukturer E-böcker Klass 6 E-böcker E-böcker Klass 1 E-böcker Klass 10 E-böcker Klass 2 E-böcker Klass 3 E-böcker Klass 4 E-böcker Klass 5 E-böcker Klass 7 E-böcker Klass 8 E-böcker Klass 9 Ekonomi Ekonomi 12 Utbildningsprogramvara Elteknik Engelska Sr.


Som det sägs att istället för mamma, är döttrar närmare sin pappa och så är det i fallet med Sania Mirza. Även om hon senare började spela tennis professionellt, ger hon all kredit för sina prestationer till sin far. Sania ger också äran till sin skola, NASR School, för att hon motiverade henne att uppnå sin dröm. Mary's College. En annan uppsättning med 10 rader om Sania Mirza tillhandahålls nedan för att göra dig medveten om alla de viktiga fakta som inte diskuterades i den första uppsättningen. Sania Mirza är mycket mer än bara en tennisspelare, Indiens stolthet och även en inspiration för indiska kvinnor att till varje pris förverkliga sin dröm och förverkliga deras verkliga potential. Listan över hennes prestationer är så lång att den inte kan beskrivas fullständigt här.


Som vi alla vet att Sania är en utmärkt tennisspelare från Indien medan Shoaib Malik tillhör pakistanska cricketlag men de bor varken i Indien eller i Pakistan istället bor de i Dubai, UAE. Anand Kumar Srivastava har avlagt examen i statistik. Han är en innehållsskribent av sin passion. Anand gillar att utforska och skriva om ett sådant ämne som kan hjälpa eleverna och medvetna dem om historisk och statistisk sanning också. Han säger att skrivandet är en del av hans dagliga vana och han har skrivit för många andra välrenommerade portaler också. Huvudmeny 10 rader Stycke Nationaldagar Politik Engelska grammatik Ordspråk Annat Datumblad Resultat Uppsats Artikel Tal Allmänt medvetande Högskolor Yrkeshögskolor Ingenjörshögskolor B Ed Högskolor Medicinska högskolor Kontakta oss.


Logga in på ditt konto.

No comments:

Post a Comment