Thursday, March 31, 2022

Kort uppsats om ledarskap

Kort uppsats om ledarskap



Det finns många ledarskapsposter i skolan som en klassövervakare, församlingskapten, kort uppsats om ledarskap, kulturledare osv. Ledarskap är en nödvändighet för nästan varje organisation eftersom det bidrar till att öka chanserna att uppnå organisationsmålet. men här uppstår frågan, hur man kan vara en framstående ledare kort uppsats om ledarskap hans eller hennes skola, vilka egenskaper krävs? Jag spelade golf under mitt andra och juniorår. Det är en egenskap som har fått genom födseln eller som kan förtjänas genom hårt arbete. Genom att fokusera på sitt område av mest förbättring - friidrott - ger de en annan dimension till sin ansökan än om de hade diskuterat sina mer uppenbara ledarskapsaktiviteter.





Kommentar



Författare: Richard Pircher. Som högskolestudent måste du skriva uppsatser regelbundet eftersom det senare är en av de vanligaste typerna av hemuppgifter. Allt detta betyder att för att få bra betyg och bli framgångsrik med att skriva uppsatserna måste du ha en god förståelse för strukturen. Dessutom, vad du aldrig bör försumma är variationen av uppsatstyper. Faktum är att din uppsats skiljer sig avsevärt från en typ till en annan: beskrivningsuppsats kommer sannolikt att ha en struktur som skiljer sig något från en argumenterande. Det du kanske redan har stött på i ditt akademiska liv är arbetet med en ledarskapsuppsats. Även om det låter ganska komplicerat och vagt, är det mest möjligt att bemästra en uppsats om ledarskap.


Nedan finns en guide kort uppsats om ledarskap dig för att få en inblick i just denna uppsatstyp. En bra ledarskapsuppsats är den där uppsatsförfattaren helt har täckt ämnet ledarskap och förstått dess kärnidéer. Mer specifikt, för att sluta med en felfri ledarskapsuppsats, måste du ange vad som gör en person till en bra kort uppsats om ledarskap. För att uppnå det sistnämnda kommer du sannolikt att behöva forska och spåra hur en viss person når sina mål. I andra kort uppsats om ledarskap, uppgiften är att ta reda på vilka handlingar personen gör, vad deras följare säger om honom eller henne och hur personen organiserar arbetet.


Alltså ett ledarskap kort uppsats om ledarskap innebär att ge verkliga framgångsexempel och ytterligare avslöja dem. Framför allt, kort uppsats om ledarskap, en bra ledarskapsuppsats är den som följer en exakt, tydlig, heltäckande struktur. Att strukturera din uppsats om ledarskap på det mest sammanhängande sättet leder till en win-win-situation: du har färre problem och hinder för att skriva en briljant uppsats, och din lärare kan enkelt förstå uppsatsen. Den här guiden är vad du behöver hänvisa till för att få en inblick i hur den felfria strukturen för en ledarskapsuppsats ser ut och hur den låter dig dra nytta av. För att skriva en ledarskapsuppsats som sticker ut måste du först brainstorma alla idéer du har och komma på ett ämne för din uppsats, kort uppsats om ledarskap.


Om du kämpar med det här steget kanske du tänker på några av de mest inflytelserika personerna, läs om dem och ta reda på vad som gör dem unika. Eller så kan du välja vilket ämne som helst som nämns i slutet av den här artikeln. När du har valt en fråga är det dags att strukturera din uppsats på lämpligt sätt. Som du redan vet, utgör en uppsats tre viktiga avsnitt: inledning, huvuddel och avslutning. Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av var och en av delarna. Naturligtvis kommer din introduktion till ledarskapsuppsatsen alltid att variera beroende på ämnet för uppsatsen. Du kan dock alltid börja med att ange din vision om ledarskap oavsett ämne. Dessutom, för att motivera läsaren och omedelbart fånga hans eller hennes uppmärksamhet, kan du använda ett citat av en berömd ledare, eller helt enkelt ett citat som du finner relevant för ämnet.


Var medveten om att du bör undvika att beskriva ledarskapets väsen och roll i din introduktion; lämna det till kroppsstyckena. Vad du också kan göra i din ledarskapsuppsats är att ställa en fråga, kort uppsats om ledarskap, vilket med största sannolikhet kommer att fängsla ledaren. Eller så ger det åtminstone din läsare en överblick över vad du kommer att uppehålla dig vid i din uppsats. Du måste dela upp huvuddelen i stycken för att göra strukturen mer heltäckande. Vad du måste göra nu är att ge din läsare en god förståelse för dina idéer. Försök därför att passa in varje idé i ett enda stycke så att du inte förvirrar din läsare.


Tveka inte att ange dina exempel för att stärka dina argument. Till exempel, kort uppsats om ledarskap, du kan förklara ett faktum som gör en viss person du skriver om till en riktig ledare, kort uppsats om ledarskap. Som du kanske redan vet måste du upprepa din åsikt och kort sammanfatta alla punkter från kort uppsats om ledarskap kropp avslutningsvis. Om du till exempel skrev din uppsats om egenskaperna hos en effektiv ledare, ange de mest grundläggande egenskaperna och ange varför de betyder mest. Försök dessutom att inte kopiera det du redan har skrivit in kort uppsats om ledarskap kropp — det är bättre att upprepa din åsikt med olika ord. Och, naturligtvis, se upp med att lägga till ny och extra information; ange endast de punkter som du redan har beskrivit i texten.


Slutligen, kom ihåg att det alltid är fördelaktigt att hålla dina avslutande kommentarer korta. Att skriva en ledarskapsuppsats kräver lite forskning och tid. Om du känner att du behöver gå igenom ett uppsatsexempel, nedan är ett exempel på ledarskapsuppsats som du kan hänvisa till. Är alla kapabla att bli ledare, eller är denna förmåga medfödd? Många forskare har kämpat för att svara på denna fråga. Ett antagande om ledarskap innebär att ledaren är den person som har särskilda egenskaper. Ett annat antagande hävdar att ledare är kapabla att förvärva specifika egenskaper under sin livslängd.


Som bevisen visar äger ledare många egenskaper som skiljer dem åt bland andra och gör att fler och fler människor blir deras följare. Dessa kan vara kognitiva förmågor, psykologiska egenskaper, professionella egenskaper och mycket mer, och alla kommer att vara förvärvade eller medfödda. Utifrån vikten av ledaregenskaper, såsom engagemang, stresstålighet och förmågan att fatta kvalitetsbeslut, är det rimligt att hävda att ledare är gjorda, inte födda. Man kan betrakta engagemang som en av de främsta grundläggande egenskaperna hos ledaren. I huvudsak indikerar en sådan funktion att en person brinner för det gemensamma målet, strävar efter att vara en lagspelare och gör allt för att nå ett gemensamt mål.


Som historien visar, var inget av de framgångsrika företagen okoordinerat av en inflytelserik, engagerad ledare: Apple, Amazon, Microsoft - alla dessa företag är exempel på dominerande team ledda av en dedikerad ledare. En engagerad ledare inspirerar också sitt team att uppnå gemensamma mål och lägga mer kraft på den gemensamma aktiviteten. Dessutom är det osannolikt att engagemang är en medfödd egenskap; det kommer istället med erfarenhet. Detta är så, eftersom engagemang innebär att ägna sig åt den gemensamma uppgiften, och man kan nå den endast via kort uppsats om ledarskap och kontinuerlig självförbättring.


Stresstålighet är en annan otroligt viktig egenskap som varje bra ledare borde ha. Detta beror på att endast en stresstålig ledare har tillräckliga förmågor för att övervinna all komplexitet och inte låta ångesten och stressen hindra honom eller henne från att fatta korrekta beslut. Dessutom kommer en sådan ledare med största sannolikhet att ha ett positivt inflytande på teamet, så länge som att leda med gott exempel kommer att motivera teammedlemmarna att uppnå samma känslomässiga stabilitet, kort uppsats om ledarskap. Men även om vissa forskare medger att känslomässig stabilitet är något man föds med, kort uppsats om ledarskap, det är inte helt sant; många människor lägger fortfarande en stor ansträngning på att förbättra sig själv och förändrar attityden till olyckliga situationer, kort uppsats om ledarskap så vidare.


Att vara motståndskraftig mot stress kan därför till största delen tillskrivas en personlighet. I synnerhet är sådan kvalitet otroligt grundläggande för ett företag oavsett storlek och professionell inriktning. Dessutom är det en av toppuppgifterna kort uppsats om ledarskap en bra ledare för att fatta slutgiltiga beslut. Vad han eller hon bör göra innebär brainstorming, diskutera olika åsikter i gruppen, göra prognoser, analysera alla för- och nackdelar. Det är dock ledaren som fattar ett slutgiltigt beslut. Eftersom det logiskt följer av det senare är förmågan att fatta beslut om god kvalitet enbart en professionell egenskap. Detta leder till slutsatsen att man måste arbeta hårt för att bli en genuin ledare och behärska förmågan att fatta effektiva beslut, kort uppsats om ledarskap.


Sammantaget kan ledaren ha en mängd olika färdigheter och behärska dem perfekt. Det som dock hittills har blivit transparent är att vilken ledare som helst, kort uppsats om ledarskap, oavsett vilket lag han leder, måste ha tre väsentliga egenskaper. Dessa egenskaper är engagemang för det gemensamma målet, förmåga att hantera och motstå stress, och slutligen en förmåga att fatta effektiva beslut. Alla de tre egenskaperna kommer sannolikt att förvärvas under en livstid. Uttalandet nedan kort uppsats om ledarskap till slutsatsen att även om vissa egenskaper kan vara medfödda, är de flesta inte de som ledare föds med.


Därför svarar detta på en viktig fråga: ledarskapsegenskaper är förvärvade och inte nödvändigtvis medfödda. När du kommer på ditt nästa ledarskapsuppsatsämne är det absolut nödvändigt att bolla idéer och tänka på vad ledarskap kan vara relaterat till. Om du kämpar med ett ämne om vikten av ledarskapsuppsats eller någon relevant typ av uppsats, kan du snabbt ta en titt på några av de möjliga ämnen som vi förberett för dig:. Lingvistik är en engelskspråkig kategori som behandlar logisk dialektal analys och tolkning. Den försöker avslöja språkets form, betydelse och sammanhang. Medan de flesta studenter kan uppfatta lingvistik som ett enkelt ämne, är det ganska komplicerat.


Engelska handledare kan utfärda ämnen inom lingvistik inom olika discipliner som fonologi eller semantik, vilket gör att många elever kämpar med att ta itu med forskningsrapporterna. Astronomi är studiet av universum och de fysiska enheter som omger det. Dessa himlaobjekt inkluderar månen, solen, stjärnor, planeter, kometer och meteoriter. Den innehåller flera ämnesdiscipliner som låter eleverna förstå konceptet med kursen. Det är därför det ger en omfattande grund för forskningsartiklar på högskolor och universitet. Astronomi är ett spännande ämne med breda, komplexa ämnen. Eftersom ämnet koncentrerar sig på universum och rymden, tycker de flesta eleverna att teman är främmande och förvirrande.


Mat är ett känsligt ämne eftersom det påverkar människors liv direkt. Som experter säger, du är vad du äter är verkligen sant att de måltider du äter kan antingen bygga upp eller försvaga ditt immunförsvar. Noggrant val av kost påverkar din hälsa oerhört. Du måste äta näringsrika måltider för att upprätthålla en hälsosam livsstil och minska riskerna för olika sjukdomar. Det är därför det finns många dietkurser och program som erbjuds på högskolor och universitet, kort uppsats om ledarskap. Artiklar Bloggare Guider Exempel. Prover 27 augusti, 12 minuter läst Författare: Richard Kort uppsats om ledarskap. Vad är en bra ledarskapsuppsats?


Hur man skriver en ledarskapsuppsats? Inledning Naturligtvis kommer introduktionen av din ledarskapsuppsats alltid att variera beroende på ämnet för uppsatsen. Kroppsstycken Du måste dela upp huvuddelen i stycken för att göra strukturen mer heltäckande. Slutsats Som du kanske redan vet måste du upprepa din åsikt och kort sammanfatta alla punkter från huvuddelen avslutningsvis. Exempel på ledarskapsuppsatser Att skriva en ledaruppsats kräver lite forskning och tid, kort uppsats om ledarskap. Är ledarskap en medfödd eller förvärvad egenskap? Om du kämpar med ett ämne om vikten av ledarskap kort uppsats om ledarskap eller någon relevant typ av uppsats, kan du snabbt ta en titt på några av de möjliga ämnen som vi förberett för dig: Vilka är de viktigaste egenskaperna hos ledaren?


Framgångsrik tidshantering som kännetecken för en effektiv ledare Den roll som retoriken spelar i ledarskap Den mest exceptionella ledaren i 1000-talets historia Rollen av kvinnligt ledarskap Vilka är utmaningarna för 1000-talets ledare? Hur college hjälper elever att utveckla ledarskapsförmåga?





hur man skriver en gymnasieuppsats



Ledarskap är handlingen att ange riktningar för att uppnå ett mål och ledning är processen för att framgångsrikt administrera komplexen i affärsverksamheten. Ledarskap är inget annat än en nödvändig del av effektiv ledning. Vi kan också säga att ledarskap och ledning är synonymer. Till exempel ser vi att en chef ofta har drag av en ledare; det betyder att han måste vara en bra ledare. Som vi har diskuterat ovan krävs ledarskap nästan i varje organisation. Skolan är också en av dessa organisationer. Det behövs en framstående ledare i varje skola. Det finns många ledarposter i skolan som klassövervakare, församlingskapten, kulturledare osv.


men här uppstår frågan, hur man kan vara en framstående ledare i sin skola, vilka egenskaper krävs? En elev som är intresserad av att bli vald som skolledare bör ha många egenskaper. Han eller hon bör vara regelbunden i klassen, bör fokusera på lärarens ord, samt bör också vara bra i gemensamma aktiviteter. För en lat och stum student kan aldrig vara ett val som nominerad för att vara en bra ledare. Den student som är helt aktiv i alla aspekter är mest att föredra som en bra ledare. Ledarskap i en organisation eller organisatoriskt ledarskap är en handling för att sätta strategiska mål som är för organisationens skull eller för att uppnå en önskad destination för organisationen.


Vi kan se här ett mycket vanligt exempel, VD:n för alla företag [som här är ledaren] sätter ofta strategier som han arbetar med tillsammans med sitt team för att få det önskade resultatet. På samma sätt är det meningen att ledaren i varje organisation ska sätta upp de mål som ska uppnås. Ledarskap i politik eller politiskt ledarskap är processen att bli hängiven till ett politiskt parti som ledare. Politiskt ledarskap är ett koncept för att förstå politiska processer, dess resultat såväl som politisk agenda. Till exempel, nu en dag, vår ärade premiärminister, Mr. Narendra Modi har vuxit fram som en effektiv politisk ledare. Han hanterar nationen på ett perfekt och systematiskt sätt.


Det är inte omöjligt för någon att bli en effektiv ledare om han eller hon har den starka viljan och viljan att vara det. Man bör arbeta på båda, utveckla styrkorna och förbättra svagheterna. Ledarskap krävs överallt, antingen i skolan, på kontoret eller i politiken. Så man kan välja sin respektive organisation där de för närvarande arbetar för att utöva ledarskap. Ledarskap är en egenskap hos en person att påverka andra i gruppen att göra sitt bästa. Ordet ledarskap kom till under året Ledarskap är viktigt i ett team eftersom ledarna motiverar andra teammedlemmar att prestera bra. Ja, ledarskap är en egenskap som kan utvecklas genom erfarenhet och arbete.


Ärlighet, mod, beslutsamhet, integritet och tydligt fokus är egenskaperna hos en stor ledare. Harshita Pandey har varit en professionell innehållsskribent, skrivit onlinebloggar och artiklar för välrenommerade webbplatser i många år. Hon är examen i filosofi från Banaras Hindu University, BHU tredje bästa universitetet i Indien. Att skriva är hennes passion från barndomen och hon älskar att leka med orden. Att ha tålamod är en av huvudnycklarna till att bli en bra ledare. Endast om en person är tålmodig kan han förstå andras misstag och hjälpa dem att utvecklas. En bra ledare har förmågan att inspirera andra och ingjuta ledaregenskaper hos sina underordnade för att generera framtida ledare. Bra ledarskap härrör från en mängd olika egenskaper inklusive förtroende, ärlighet, engagemang, integritet, tålamod, transparens, kreativitet, positiv syn, öppenhet, förmågan att delegera ansvar och förmågan att kommunicera effektivt.


Medan ledare ofta ses som en inspiration för andra, har det sina egna för- och nackdelar att vara en. Folk ser upp till dig som en inspiration. Du är en källa till vägledning för dem och de kan komma till dig för att söka förslag på olika frågor. De utvecklar en känsla av respekt för dig. Du försöker analysera dina positiva och negativa aspekter i ett försök att förbättra dig då det finns flera personer som ser upp till dig. Detta ökar självmedvetenheten. En bra ledare försöker förstå styrkorna och svagheterna hos människor i sitt team samt deras situation för att få fram det bästa i dem.


Detta hjälper inte bara människorna omkring honom utan hjälper också till att bredda hans eget tänkesätt. Som ledare kräver du att du fattar beslut inte bara för dig själv utan också för ditt team. Dina beslutsfärdigheter förbättras alltså över en tidsperiod. Som ledare vägleder du de som ser upp till dig och hjälper på så sätt att vårda deras drömmar. Eftersom du är ledaren är du ansvarig för dina lagmedlemmars handlingar. Du är ansvarig för alla deras handlingar. Oavsett hur nära du är ditt team och hur mycket du uppmuntrar till tvåvägskommunikation, får de som ser upp till dig dig ofta att sitta på en piedestal och det kan leda till en känsla av isolering. Som ledare kan du behöva hantera både bra och dåliga människor.


De kan utmana ditt tålamod och det kan ibland vara ganska frustrerande. Nyckeln är att hålla sig lugn. Om du har ledaregenskaper kan du ta rollen som ledare. Även om du borde vara bekväm med att hantera denna position om du har de kvalificerade egenskaperna; men akta dig för nackdelen med detsamma innan du fattar ditt slutliga beslut. Liksom olika andra egenskaper kan ledarskap också vara begåvad från födseln. Om du känner att du har det i dig att vara en bra ledare men är tveksam till detsamma så borde följande hjälpa dig att få klarhet. En av de främsta egenskaperna hos en bra ledare är att han kan känna empati med människorna runt omkring. Så du besitter ledarskapsegenskaper om du har det i dig att förstå frågorna för omgivningen och hjälpa dem att lösa detsamma genom att använda olika idéer.


Om dina idéer och tillvägagångssätt visar sig vara effektiva oftare än inte, är du utan tvekan kvalificerad i denna aspekt. En annan nyckelfunktion hos en bra ledare är förmågan att prata effektivt. En bra ledare vet när han ska ingripa och kommunicera och hur han ska föra fram sin poäng effektivt. Du är en bra ledare om du har dessa egenskaper och har också modet att lyssna på de andra för att upprätthålla en tvåvägskommunikation. Självförtroende är något som inte alla besitter. Om du är säker på dig själv och är väl medveten om den tunna gränsen som skiljer självförtroende från överförtroende så har du en av huvudegenskaperna hos en ledare.


En bra ledare är medveten om sina egenskaper och bär ändå inte en känsla av överlägsenhet. Du har en god känsla för fel och rätt och drar inga slutsatser. I varje given situation försöker du titta på för- och nackdelar genom att analysera sakerna noggrant och sedan ta ett beslut. Du är också en av dem som försöker hitta en lösning på alla problem snarare än att krabba runt eller komma med ursäkter. Du förblir optimistisk i varje situation. Du är en av dem som ser på den ljusa sidan även i problematiska situationer. Du tror på dig själv och påminner dig ofta om att ingenting är omöjligt om du har viljan att göra det. En ledare kräver att ha att göra med olika typer av människor. Han är skyldig att vägleda människor, hjälpa till att lösa deras problem, fatta viktiga beslut relaterade till dem och är också ansvarig för deras handlingar i många fall.


Om du är bra på att observera människor och situationer har du en bättre förståelse och kommer att kunna fatta effektiva beslut som ledare. Den här uppsatsen är ett bra exempel på hur du kan diskutera mer än en aktivitet eller upplevelse. Istället för att bara säga att deras mamma kämpade mot cancer, tar de det ett steg längre hur de förespråkade och samlade in pengar för att hjälpa andra familjer. Det är också ett bra exempel på hur du kan vara ledare hemma eller i din familj och inte bara i formella fritidsaktiviteter. De fick så småningom tillträde till McCombs Business, så att lyfta fram deras grundande av en investeringsklubb relaterar till deras förstahandsval. Granskare letar efter erfarenhet av ledarskap och studenter som är väl avrundade, så att beröra några andra ledarskapsroller är ett effektivt sätt att föra detta argument.


Att dela ett besök på campus är ett bra sätt att svara på varför UT passar dig bra. De målar ett fullständigt porträtt av hur de ser sig själva som ledare på campus och utan tvekan hade deras recensent ett positivt intryck efter att ha läst den här och deras andra uppsatser. Noll vinster och tolv förluster. Jag berättade för dem om allt som gick rätt. Vi gick in i varje match i tron ​​att vi kunde vinna, och med varje på varandra följande förlust, ibland sista sekunden, kollapsade vårt självförtroende och vår moral sjönk. Det kan vara lätt att bli negativ, men jag tror att min optimism hjälpte vårt lag att komma nära i många matcher. Jag är stolt över att hålla huvudet högt oavsett hur tuff situation det är. Jag leder genom vänlighet, motivation och samvetsgrannhet. På UT Austin planerar jag att leda en studentorganisation som fokuserar på att stärka moralen hos kämpande studenter.


Psykiska hälsoproblem är ett stort problem på universitetsområdena. Jag vill vara en förespråkare för elever som kämpar för att hjälpa till att lindra denna oro och press. Jag litar på att min förmåga att lyfta upp människor från pessimistiska positioner kommer att vara ett avgörande mått på mina år på UT. Det här är en av mina favoritinlämningar av korta svar från någon som jag arbetat med. Det är ett slags motsatt ledarskapsrespons. Det är lätt att säga att du är ledare i ett statligt mästerskapsband eller ett nationellt konkurrenskraftigt robotteam. Det är en annan sak helt och hållet att behålla en positiv attityd, fortsätta att träna och göra ditt bästa när du är i ett lag som uppenbarligen saknar talang. De har ett nyanserat perspektiv på vinst, förlust och konkurrens.


Implicit visar de egenskaper som mognad, tålamod och motståndskraft. Jag gillar särskilt deras Why UT-uttalande som kopplar ihop deras egna kamp med att vilja arbeta volontär med UT Mental Health Services. Det är ett enastående exempel på hur, vid första anblicken, en upplevelse som kanske har få förlösande egenskaper för antagningsbedömare kan omformas till ett mycket kraftfullt uttalande om din personlighet och förmåga att hantera motgångar. Intresserad av att bygga din bästa applikation? Jag är mest stolt över mitt atletiska ledarskap. Jag var tvungen att kompensera mot andra naturligt begåvade och erfarna spelare. Mitt finaste minne från gymnasiet var när jag återhämtade mig en fumling under vårens spel.


Hela försvaret kom från sidlinjen och började fira som om jag hade vunnit matchen! Jag spelade golf under mitt andra och juniorår. Jag stannade alltid efter träningen för att slå mig själv oavsett hur många blåsor som hade brutit upp. Snart vände mina lagkamrater ofta till mig för att få råd tillsammans med mina lättsamma retningar. På Anderson tävlade jag i DECAs företagsfinansieringsevenemang. Jag lär medlemmar om att investera samtidigt som jag organiserar gästföreläsare och affärsprojekt i samarbete med skolfakulteten. På UT Austin vill jag gå med i Computational Finance-klubben och Undergraduate Investment Team, där jag kan lära mig mer om kvantitativ analys och tillämpa mina kunskaper i finansteori för att hantera portföljer.


Det som är intressant med den här inlämningen är vad den här studenten valde att inte dela. Deras CV var enastående och utan tvekan en av de starkaste i sökandepoolen även för Business Honours där de så småningom fick antagning. Först var jag osäker på deras val att diskutera sport, men efter att ha arbetat igenom några utkast såg jag deras synpunkt och resonemang för att diskutera fotboll. Att spela JV-fotboll och återhämta en fumle i vårmatchen var förmodligen längst ner på deras CV och skulle annars vara omärkligt. De engagerade sina andra uppsatser till några mer framträdande aktiviteter. Genom att fokusera på sitt område av mest förbättring - friidrott - ger de en annan dimension till sin ansökan än om de hade diskuterat sina mer uppenbara ledarskapsaktiviteter.


De balanserar sin uppmaning genom att citera några exempel för att visa sina intressen och kompetenser inom Business och effektivt illustrera hur de ser sig själva som ledare i UT:s finanscommunity. Under våren valdes jag ut att vara chef för den andra årliga Pegasus filmfestivalen. Över hundra gymnasieelever i DFW-området deltog i sina kortfilmer i en jurybedömd tävling. De tjugotvå bästa filmerna visades på Studio Movie Grill i Richardson för en publik av över branschfolk, vänner och familj. Min filmlärare insåg min förmåga att visualisera det önskade resultatet, planera en tidslinje och slutföra ett stort projekt i tid.


Hon litade på att jag kunde genomföra en stor uppgift med många rörliga delar och genomföra evenemanget smidigt. Med tanke på festivalens komplexitet och omfattning var jag tvungen att engagera, uppmuntra och kommunicera med mitt team, studentfilmskapare, samhället, sponsorer, vår plats och branschfolk för att göra vår vision till verklighet. Booker T är en gemenskap av konstnärer, kreativa revolutionärer egentligen, men artister tenderar att fastna i detaljerna och misslyckas med att slutföra projekt. Människor som kan slutföra projekt är en värdefull vara. Att leda artister kan vara som att valla katter, temperamentsfulla, kliande katter. Jag var värd för många möten med festivalvolontärer för att bygga vår vision och samordna roller och ansvar.


Jag strävade efter att kommunicera effektivt med mina kamrater. Alla har sina egna idéer och åsikter om det bästa sättet att göra saker på.

No comments:

Post a Comment