Thursday, December 30, 2021

Uppsats om kroppsstraff

Uppsats om kroppsstraff



För att effektivt kunna utvärdera kroppsstraff, uppsats om kroppsstraff, det är nödvändigt att ta itu med de utmaningar som uppsats om kroppsstraff involverade i att fastställa hur ofta kroppsstraff används och vilka grupper av den moderna befolkningen som använder denna praxis antingen sällan eller regelbundet, uppsats om kroppsstraff. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar. De många synpunkterna från föräldrar, samhälle och barn är viktiga att följa för att få ett barn som. Knox, M. Papperstyper Filmrecension Uppsats Antagning Uppsats Kommenterad Bibliografi Ansökan Uppsats Artikel Kritik Artikel Recension Artikel Skriva Bedömning Bokrecension Affärsplan Affärsförslag Capstone Project Fallstudie Kursuppgifter Följebrev Kreativ uppsats Avhandling Avhandling - Abstrakt avhandling - Slutsats Avhandling - Diskussion Avhandling - Hypotes Avhandling - Avhandling - Litteraturavhandling - Metodavhandling - Resultat GCSE-kurser Anslagsförslag Intervjulabbrapport Marknadsplan Flervalsquiz Frågesport Personligt uttalande Dikt Power Point-presentation Power Point-presentation med talaranteckningar Frågeformulär Reaktionspapper Forskningsuppsats Forskningsförslag Uppsats om kroppsstraff SWOT-analys Terminuppsats Examensarbete Uppsats Online frågesport CV Disposition Litteratur Recension Filmanalys Statistikproblem Matematik Problem Artikel.





Corporal Punishment Och Punishment



Papperstyper, uppsats om kroppsstraff. Detta forskningsdokument skrevs av en av våra professionella skribenter. Du är fri att använda den som inspiration eller källa för ditt eget arbete. Även om termen framstår som föråldrad i vissa avseenden, fortsätter begreppet kroppsstraff uppsats om kroppsstraff existerar i det moderna samhället i vissa kulturer som ett sätt att vidta disciplinära åtgärder mot dem som inte följer reglerna. Även om detta av vissa anses vara en acceptabel form av straff, hävdar många andra att denna nivå av disciplin är alldeles för hård och följdriktig för dem som straffas.


Därför måste en balans identifieras som kommer att skilja mellan behoven i olika typer av situationer som kan motivera kroppsstraffaktiviteter, och när dessa handlingar kan anses vara kränkande för dem som tar emot dem. Därför är de primära forskningsfrågorna att överväga följande: 1 Under vilka omständigheter är kroppsstraff en acceptabel form av beteende? Dessa frågor och andra faktorer förknippade med kroppslig bestraffning kommer att behandlas i följande stycken och kommer att överväga de utmaningar som är relevanta för att demonstrera de grundläggande principerna för denna process, och när det är tillåtet kontra när det är en oacceptabel praxis.


Detta kommer att visa att det finns betydande alternativ att utöva disciplinära åtgärder mot barn, och att kroppsstraff bara är ett av flera val som kan vara möjliga att överväga. Det är nödvändigt att utvärdera befintlig litteratur om detta ämne, och hur detta återspeglar uppsats om kroppsstraff nyckelförståelse för de principer som är mest relevanta för att stödja långsiktiga resultat för barn som utsätts för rutinmässiga disciplinära åtgärder. Denna information är relevant för att avgöra om det finns några långsiktiga mönster som är förknippade med barn som regelbundet har upplevt kroppsstraff, uppsats om kroppsstraff, i motsats till de barn som aldrig straffades på detta sätt.


För barn som har upplevt dessa omständigheter mer regelbundet kommer det sannolikt att finnas ett antal viktiga utmaningar som de möter under barndomen och därefter med avseende på beteendemässiga reaktioner, och dessa måste åtgärdas ordentligt för att förbättra långsiktiga resultat. Detta projekt är motiverande eftersom det kan ta upp några personliga frågor om varför barn beter sig på ett specifikt sätt, och hur dessa beteenden har skapat olika problem och oro för dem med avseende på deras utbildnings-, sociala och familjeförhållanden, uppsats om kroppsstraff.


Det är nödvändigt att uppsats om kroppsstraff en effektiv förståelse av dessa principer och att tillämpa dem uppsats om kroppsstraff en mängd olika situationer så att kroppsstraff kan hanteras på önskat sätt utan ytterligare konsekvenser för dem som får denna typ av disciplin. För att utvärdera kroppsstraff effektivt är det nödvändigt att ta itu med de utmaningar som är involverade i att avgöra hur ofta kroppsstraff används, och vilka grupper av den moderna befolkningen som använder denna praxis antingen sällan eller regelbundet. Dessa mål kommer i slutändan att avgöra om det finns tillräckliga bevis för att stödja syftet med diskussionen. Den mest effektiva strategin för att överväga kroppsstraff är att undersöka olika tvärsnitt av USA:s befolkning som kan vara benägna att använda kroppsstraff på ett eller annat sätt, och att skapa en effektiv förståelse för dessa befolkningssegment för att fastställa omfattningen av kroppsstraff. använda sig av.


Det misstänks att olika befolkningsgrupper använder kroppsstraff på olika sätt, beroende på deras kulturer, befintliga praxis, inkomstnivåer, utbildningskvalitet och andra relaterade överväganden, uppsats om kroppsstraff, och att dessa kriterier är mycket användbara för att bestämma den utbredda räckvidden för denna praxis i olika populationer. I allmänhet innebär det mest effektiva sättet att undersöka kroppsstraff utvärdering av sociala grupper och policyer som ofta är baserade på existerande kulturella sedvänjor, såväl som utbildningsstandarder, som var och en påverkar uppsats om kroppsstraff användning av kroppsstraff på olika sätt. I denna diskussion involverar de primära utforskningspunkterna en nyckelförståelse av avsikten som omger kroppsstraff, och varför det väljs ut som en beteendemekanism snarare än andra val.


Därför måste beteenden som leder till kroppslig bestraffning fungera som de viktigaste underlättarna för att främja dessa handlingar bland olika uppsats om kroppsstraff grupper. Därför är avsikten bakom dessa åtgärder, och de beteenden som leder till dem, nyckelindikatorerna för studien och dess syfte. Dessutom är studien bäst lämpad för en tvärsnittsutvärdering, eftersom denna kommer att ge inslag av data från olika sektorer uppsats om kroppsstraff kommer att vara användbar för att avgöra hur kroppslig bestraffning används i olika befolkningsgrupper och sektorer. På grund av studiens känsliga karaktär och granskning av statistik som är förknippad med små barn, uppsats om kroppsstraff, det finns etiska utmaningar som är förknippade med studien som kräver ytterligare överväganden, så att all data eller information om denna åldersgrupp skyddas från onödig risk eller skada.


Detta kommer också att säkerställa att det finns uppsats om kroppsstraff möjligheter att utforska frågor som involverar mänskliga ämnen, vilket kan inkludera men inte är begränsat till informerat samtycke, deltagande, konfidentialitet och juridiska frågor. Därför, för att skydda de ämnen som övervägs för inkludering i studien, måste det finnas ett tillvägagångssätt som är utformat för att skydda ämnen från att specifikt identifieras. Varje ämne som övervägs för studien kommer att ges ett informerat samtycke uppsats om kroppsstraff, och kommer inte att under några omständigheter tvingas delta i studien. Deras deltagande är helt frivilligt och inga konsekvenser kommer att göras om deltagande av någon anledning nekas.


Dessutom kommer alla ämnen att identifieras med en slumpmässig nummertilldelning som inte på något sätt är associerad med ett specifikt ämne så att de skulle vara identifierbara, uppsats om kroppsstraff. Eftersom det primära syftet med studien är att samla in data om deltagare, är det mycket minimal risk involverad i studiedeltagande. Det är också viktigt att notera att studien återspeglar en möjlighet att utforska data involverade i kroppsstraff på ett ärligt och rakt sätt. Därför, uppsats om kroppsstraff, all data som samlas in kommer att användas sanningsenligt.


På grund av ämnets och ämnespopulationens känslighet tror man också att det finns avsevärda risker som kan leda till juridiska problem, så för att uppsats om kroppsstraff dessa risker kommer studien att granskas på ett sådant sätt att den återspeglar dessa juridiska problem i förväg med samtyckesformuläret och deltagandeprocessen. Det förväntas också att studien kommer att minimera eventuella intressekonflikter inom processen genom att utforska dessa frågor uppsats om kroppsstraff i början, och kommer att utesluta alla potentiella deltagare som inte faller under de strikta kriterier som fastställts av studieledarna.


Ur ett etiskt perspektiv förväntas det också finnas vissa farhågor, men att dessa kommer att vara begränsade och tas upp i samtyckesformuläret. Slutligen kommer studiedata inte att användas utanför ramen för detta individuella forskningsprojekt, så det finns ingen risk för datamanipulering eller utnyttjande av andra studier utan uttryckligt skriftligt tillstånd från studieledarna. Detta kommer att säkerställa anonymitet och konfidentialitet så bra som möjligt under hela studieprocessen, uppsats om kroppsstraff. En stor mängd litteraturkällor finns tillgängliga som tar hänsyn till uppsats om kroppsstraff involverad i kroppslig bestraffning av barn ur ett beteendeperspektiv. I detta sammanhang är det nödvändigt att överväga vilken roll olika kulturella och religiösa övertygelser spelar i individuella åsikter om kroppslig bestraffning, och hur dessa omständigheter även relaterar till andra perspektiv Ripoll-Nunez och Rohner. I detta sammanhang är det väsentligt att utveckla en nyckelförståelse för vilken roll dessa perspektiv spelar i de beteenden som uppvisas av olika kultur- och befolkningsgrupper.


I detta sammanhang blir det mycket viktigt att ta upp den roll som dessa omständigheter spelar för hur kroppslig bestraffning ses av olika kulturer och grupper, och hur dessa omständigheter bidrar till användningen av kroppsstraff i specifika situationer Litzow och Silverstein. nödvändigt att överväga att kroppslig bestraffning kan leda till att vissa barn möter svåra perioder av beteendeproblem och efterföljande anpassning, vilket kan spegla en svår tid för dessa barn på lång sikt Aucoin et. al, uppsats om kroppsstraff, Eftersom denna form av disciplin ses i ett mycket negativt ljus i vissa kulturer, blir det nödvändigt att utvärdera hur den påverkar förmågan hos barn som har straffats på detta sätt att effektivt anpassa sig till normala rutiner och omständigheter utan allvarliga konsekvenser.


Forskning visar dock att det i många fall har varit mycket svårt att associera de två begreppen på ett effektivt sätt Aucoin et, uppsats om kroppsstraff. Därför krävs ytterligare forskning inom detta område för att de två begreppen mer lämpligt ska kunna kopplas samman, uppsats om kroppsstraff. På detta sätt observeras att det finns betydande problem som sannolikt kommer att uppstå med vissa barn som möter upprepade disciplinära åtgärder i form av kroppsstraff, och att dessa frågor måste åtgärdas så tidigt som möjligt för att överväga underliggande beteendeproblem. framgångsrikt Grogan-Kaylor, därför, uppsats om kroppsstraff, den föreslagna forskningsstudien fungerar som ett tillfälle att utforska dessa val, och att dra slutsatser om olika beteenden och hur uppsats om kroppsstraff i slutändan påverka långsiktiga resultat för barn som möter denna typ av disciplin under en tidsperiod.


al, pp, uppsats om kroppsstraff. Det är mycket uppsats om kroppsstraff att ta itu med dessa omständigheter i samband med detta forskningsförslag, eftersom dessa resultat sannolikt kommer att påverka de beteenden som vissa vuxna kommer att anta när det gäller kroppsstraff, och hur detta återspeglar ett sätt att underlätta förändring för de personer som kan ha övervägt kroppsstraff. som ett möjligt alternativ Gagne et. Med dessa överväganden i åtanke är det viktigt att ta itu med dessa fynd på ett sådant sätt att beteendebegrepp utvärderas mer i detalj, så att det inte uppstår frågor om på vilken nivå kroppslig bestraffning används inom olika kultur- och befolkningsgrupper.


I detta sammanhang är det viktigt att notera att på grund av dessa beteendens negativa karaktär bör vuxna sannolikt ompröva vilken typ av bestraffning de utsätter barn under olika omständigheter, eftersom kroppsstraff inte alltid är det mest genomförbara valet Knox, uppsats om kroppsstraff, De viktigaste begreppen att överväga i denna studie är följande: 1 Beteendeåtgärder som leder till att vuxna utövar kroppslig bestraffning av barn; och 2 beteendemässiga resultat hos barn som utsätts för kroppsstraff. Dessa begrepp kommer att användas på ett sådant sätt att de speglar möjligheter att utforska olika bakomliggande faktorer som leder till efterföljande beteenden gällande kroppsstraff. Varje koncept kommer att mätas med hjälp av ett undersökningsinstrument som kommer att fånga in data om kroppsstraffbeteenden, och hur dessa kan leda till negativa resultat hos vissa barn.


Det primära fokuset kommer dock att koncentreras på beteendeåtgärder för vuxna som leder till kroppsliga bestraffningar på barn. Mätningarna kommer att baseras på enkätsvar, så resultaten kommer att utvärderas därefter. Variablerna kommer att täcka beteendeaspekterna och avsikten bakom kroppsstraff för barn för dem som har använt denna form av disciplin tidigare. Datainsamling kommer att ske i form av ett undersökningsinstrument, som kommer att spegla en nyckelförståelse av utmaningarna och övervägandena som involverar vuxna beteendeaspekter av kroppslig bestraffning. Designen kommer att administreras av sig själv och kommer att utföras i ett försök att erhålla de uppgifter som är nödvändiga för att förstå varför kroppsstraff utförs i vissa situationer. Denna design är mest användbar för forskningsstudien eftersom den erbjuder den största möjligheten att utforska data från olika synvinklar och kommer att ge det bästa tvärsnittet av studiedeltagare som valts ut för inkludering.


Urvalsdesignen kommer att vara slumpmässig och kommer att utforska flera olika samhällen och deras befolkningar och kulturer för att få en effektiv tvärsnittsanalys. Detta är viktigt för att förmedla de utmaningar som är involverade i att avgöra när och varför kroppsstraff används av vuxna för att disciplinera barn, uppsats om kroppsstraff, i motsats till andra alternativ. Forskarbias är sannolikt inte ett problem, eftersom forskaren inte har regelbunden kontakt med barn och inte är förlagd till konceptet annat än ur ett oberoende forskningsperspektiv. Om tid och resurser var obegränsade skulle det vara möjligt att utforska många andra alternativ bortom uppsats om kroppsstraff vuxnas beteendeaspekt av kroppslig bestraffning, såsom barns beteenden och relaterade resultat.


Vid utvärderingen av resultaten fastställdes det att det finns ett antal nyckelfaktorer inblandade i beslutet att använda kroppsstraff, men viktigast av allt är personlig erfarenhet av denna form av disciplin som barn, såväl som gemenskaps- och kulturella normer. skälen bakom valet att använda kroppsstraff på ett disciplinärt sätt. Vid utvärdering av studien och forskningsdesignen är det viktigt att ta hänsyn till styrkorna och svagheterna i designen, såväl som andra attribut som bidragit till processen, uppsats om kroppsstraff.


Den starkaste komponenten i forskningsdesignen var studiens mål, eftersom dessa riktade sig till ett relativt svagt forskningsområde och försökte utforska ytterligare åtgärder som bättre kunde förklara orsakerna bakom valen att införa kroppsstraff mot barn. Eftersom resultaten är representativa för ett antal viktiga trender i den vuxna befolkningen när det gäller kroppsstraff, fungerar de som användbara indikatorer för att avgöra hur vuxna ser på kroppsstraff, uppsats om kroppsstraff, som är baserad på deras kulturella och familjemässiga åsikter, samt personliga perspektiv på barndisciplin och hur det ska utföras. Dessa fynd är bara en liten andel av de många möjliga alternativ som finns, men de är inte desto mindre giltiga och tillförlitliga inom ramen för studien.


Slutligen, om tiden och resurserna varit obegränsade, skulle studien ha undersökt ytterligare faktorer som är viktiga för att utöka beteendeaspekterna av vuxnas val när det gäller kroppsstraff. Dessutom skulle undersökningsinstrumentet ha varit mer detaljerat och skulle ha fördjupat sig ytterligare i de aspekter av den vuxna personligheten som kan vara gynnsamma för att välja kroppsstraff som en form av disciplin. Aucoin, K, uppsats om kroppsstraff. Kroppsstraff och barnanpassning. Journal of Applied Developmental Psychology, Gagne, M. Prediktorer för vuxnas attityder till kroppslig bestraffning av barn.


Journal of Interpersonal Violence, 22 10 : Grogan-Kaylor, A. Child Maltreatment, 10 3 : Knox, M. Om att slå barn: en recension av kroppsstraff i USA. Journal of Pediatric Uppsats om kroppsstraff Care, 24 2 : Litzow, J. Kroppsstraff: en diskussion om debatten, uppsats om kroppsstraff. Pediatrics and Child Health, 18 12 : Ripoll-Nunez, K, uppsats om kroppsstraff. Kroppsstraff i tvärkulturellt perspektiv: anvisningar för en forskningsagenda. Cross-Cultural Research, 40 3 : Individualiserad utbildning, uppsats om kroppsstraff, Exempel på forskningsrapport. Typer av bedömningsprov, uppsatsexempel. Behöver en professionellt skriven anpassad uppsats? Uppsats om kroppsstraff nu kan du få en professionellt skriven uppsats i vilken disciplin som helst med en.


Vi skickar nu en länk till dig för att ladda ner din e-bok, kontrollera din e-post. Tack! Du kan få aviseringarna nu. Det är ett nöje att hålla kontakten! Visa allt. Papperstyper Filmrecension Uppsats Antagning Uppsats Kommenterad Bibliografi Ansökan Uppsats Artikel Kritik Artikel Recension Artikel Skriva Bedömning Bokrecension Affärsplan Affärsförslag Capstone Projekt Fallstudie Kursuppgifter Följebrev Kreativ uppsats Avhandling Avhandling - Abstrakt avhandling - Slutsats Avhandling - Diskussion Avhandling - Hypotes Avhandling - Avhandling - Litteraturavhandling - Metodavhandling - Resultat GCSE-kurser Anslagsförslag Intervju Labrapport Marknadsplan Flervalsfrågesport Frågesport Personligt uttalande Dikt Power Point-presentation Power Point-presentation med talaranteckningar Frågeformulär Reaktionspapper Forskningsuppsats Forskningsförslag Tal SWOT-analys Termuppsats Uppsats Uppsats Online-quiz CV Översikt Litteratur Recension Film Analys Statistik Problem Matematisk Problem Artikel.





naturvårdsuppsats



Varför insisterar vi på att överföra smärtan av kroppsstraff till de mest utsatta i vårt samhälle? Problemet är djupt och allvarligt. Som en del av deras dagliga liv blir barn över hela världen smiskade, slagna, slagna, smackade, skakade, sparkade, klämda, slagna, slagna, piskade, bältade, slagen […]. Corporal Punishment Disciplin är en träningsövning som vänjer människor att följa reglerna och riktlinjerna, med förväntan på straff för olydnad; det är viktigt i varje aspekt av livet. Kroppsstraff å andra sidan är varje straff som syftar till att orsaka obehag eller smärta, men inte sår, för mottagaren för att […]. Men på senare tid har det att slå barn som straff för dåligt uppförande blivit definitionen av kroppsstraff.


Traditionellt har kroppslig bestraffning varit […]. Är användningen av kroppslig bestraffning mot 3-åriga barn förknippad med framtida aggressivitet bland dem? Många föräldrar använder kroppsstraff när de disciplinerar sina barn […]. Kroppsstraff är ofta att slå ett barn med en paddel, käpp, hand, linjal eller rem, för att försöka visa ett barn rätt från fel. Kroppsstraff är endast tillåtet i ett fåtal stater och har förbjudits i andra. De stater som fortfarande tillåter kroppsstraff är; Alabama, Arkansas, Arizona, Colorado, Florida, Georgia, Idaho, Indiana. Föreställ dig att många barn blir permanent fysiskt skadade och ärrade av sina egna lärare eller föräldrar.


Man skulle kunna tro att detta bara kunde vara sant i ett tredjevärldsland. Så är dock inte fallet. Förutom i 32 länder är användningen av kroppsstraff laglig, och ungefär 50 procent föräldrar till småbarn i USA […]. Förekomsten av kroppsstraff har spårats tillbaka till tidens tidiga begynnelse, och går tillbaka till några av de första civilisationerna som använde det för militära aspekter och även föräldraskap på barn, enligt bibliska verser som går tillbaka till 600-talet f.Kr. såsom ordspråk, undanhåll inte disciplin från en […]. Fysisk bestraffning avser att orsaka avsiktlig smärta eller obehag som svar på oönskat beteende av elever i skolor. Det innebär ofta att man slår eleven antingen över rumpan eller på händerna, med ett redskap som en rottingkäpp, träpaddel, toffel, läderrem eller trämåttstock.


Mindre vanligt kan det också inkludera […]. Artikeln säger att barn som har ångest och depression som barn har stor sannolikhet att dessa psykiska sjukdomar förvärras. Artikeln säger att även 3-åringar kan ha psykiska sjukdomar som depression och ångest även om […]. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om kroppsstraff som utarbetats av våra experter:. Barn och kroppsstraff Ofta ser vi främlingar på nyheterna för anklagelser om övergrepp. Föräldrar som slår sina barn förtvinar hemma eller offentligt lämnar psykiska och fysiska ärr som kan påverka våldsamt beteende hos barn.


Barn som blir fysiskt bestraffade hemma lär sig nästan aldrig sin läxa. Forskare från Catalog of Physiologic Study har visat att straffa ett barn genom kroppsstraff bara leder till mer misskötsel. Istället har genom att konfrontera dem i en lugn sak visat sig fungera bättre med 35 procent, snarare än att slå. Dessutom, genom att ta bort något som barnet har varmt om hjärtat under en viss tid tvingar det dem att uppträda på ett ordnat sätt. Till exempel, när ett barn får en mobiltelefonräkning, skulle det vara mer vettigt att ta bort mobiltelefonen snarare än att fysiskt plocka barnet och låta dem behålla mobiltelefonen. Genom att behålla mobiltelefonen är det mer sannolikt att barn tar risker. Men genom att ta bort telefonen förstår barn att om de skulle ta en annan risk skulle de äventyra att inte ha en telefon.


Samhället kan ses som extremt hycklande. Deras syn på offentliga kroppsstraff kan ses som onda. Mer än 90 procent av samhället håller inte med om kroppsstraff medan de är offentliga, men bara 15 procent kommer att praktisera vad de predikar i sina hem. Detta lämnar cirka 85 procent av föräldrarna som tränar pking i bekvämligheten av sina egna hem. Denna hycklande egenskap är det som leder till frustration hos föräldrar och förvirring hos barn. Många gånger leder frustrationen över att inte kunna straffa barn offentligt till strängare straff hemma. Ett barn som får kroppsstraff utsätts för mer stress och känslomässigt obehag än någon förälder kan av att bidra med bestraffning.


I en undersökning av barntjänst meddelade att barn som hade blivit pked i yngre ålder löpte hög risk för känslomässig skada, vilket ofta ledde till en dålig och misslyckad framtid. Dessutom blir de flesta barn lösarespekterade och vana vid att bli påkörda av sina föräldrar. Att slå och slå barn är inte de enda idealistiska metoderna för att lösa problem. De många synpunkterna från föräldrar, samhälle och barn är viktiga att följa för att få ett barn som. Uppsatsen "Corporal punishment argument essay" skrevs av en riktig student och lämnades frivilligt till denna databas. Du kan använda detta arbete som ett exempel för att få inspiration eller starta researchen för ditt eget skrivande.


Du får inte använda någon del av detta exempel utan att citera det ordentligt först. Om du är författaren till detta dokument och inte vill att det ska användas på EduPony, kontakta oss för att ta bort det. Uppsats om kroppsstraffargument. Om du har några förslag på hur man kan förbättra uppsatsen om kroppsstraff, tveka inte att kontakta oss. Vi vill veta mer: [email protected].

No comments:

Post a Comment